Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Možnosti výroby cukrovinek s využitím vybraných surovin
Vlčková, Petra
Bakalářská práce se zabývá především tématem různých možností výroby cukrovinek za pomoci speciálních surovin. V první části se práce zaměřuje na obecnou technologii výroby cukrovinek, kde je nejdůležitější výroba cukrovarského sirupu a škrobového sirupu a jeho různé stupně zahuštění. Ve druhé části je rozpracována technologie výroby speciálních suro-vin a jejich extrakty. V prvním případě se zaměřuje na technologii výroby piva, především sladiny jako možné speciální suroviny. Dále technologie výroby vína a konkrétně vinného rmutu, jež by byl jako možná speciální surovina pro výrobu cukrovinek.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.